Valaisimet sähkötarvikkeet LED valot verkkokauppa > Markslöjd - valaisimet, lamput ja tarvikkeet | Kirjaudu sisään

 

Verkkokaupasta saat kaikki sähkötarvikkeet ja valaisimet nopeasti ja luotettavasti. Tilaamasi tarvikkeet: valaisimet, lämmittimet, pistorasiat ja kytkimet, kaapelit, lamput löytyvät ´Tilauksen seuranta´ linkin kautta.

 

Markslöjd - valaisimet, lamput ja tarvikkeet

Toimittaja Markslöjd

Markslöjd Lighting Group (MLG) on yksi Pohjois-Euroopan johtavista valaistusyrityksistä. MLG:llä on toimintaa 13 maassa. MLG kehittää, valmistaa ja myy valaisimia sekä kotikäyttöön että julkisiselle sektorille. Ruotsissa sijaitsee Markslöjd Lighting Group:n tuotekehitys, teknologia ja laadunvarmistus sekä ympäristönsuojelu ja ostojen keskus sekä länsi-Euroopan logistiikkakeskus. Muut toimipisteet sijaitsevat Dongguanissa Etelä-Kiinassa. Keski-ja Itä-Euroopan logistiikkakeskus sijaitsee Poznanissa, Puolassa.

MLG myy valaisimia tuotemerkeillä Markslöjd ja LampGustaf. Tuotevalikoima sisältää sekä sisäkäyttöön sisustusvalaisimet että ulkovalaisimet. Sisävalaisinvalikoima on nykyaikainen sisältäen pöytälamput ja jalkalamput, seinävalaisimet, riippuvat kattovalaisimet ja ikkunavalaisimet sekä laajan valikoiman kristallikruunuja. Valaisimissa hyödynnetään myös paljon ympäristöystävällistä LED tekniikkaa.

Ulkovalaisinvalikoima sisältää pylväsvalaisimet, pilarivalaisimet ja ulkoseinävalaisimet.


Markslöjd valaisimet sieinävalaisin, kattovalaisin, ikkunavalaisin, pöytälamppu, jalkalamppu verkkokaupasta