Valaisimet sähkötarvikkeet LED valot verkkokauppa > Konstsmide - valaisimet ja tarvikkeet | Kirjaudu sisään

 

Verkkokaupasta saat kaikki sähkötarvikkeet ja valaisimet nopeasti ja luotettavasti. Tilaamasi tarvikkeet: valaisimet, lämmittimet, pistorasiat ja kytkimet, kaapelit, lamput löytyvät ´Tilauksen seuranta´ linkin kautta.

 

Konstsmide - valaisimet ja tarvikkeet

Toimittaja Konstsmide

Vuonna 1942 syntyi Gnosjö Konstsmide. Gunnar Johansson aloitti tekemällä takorautaisia kukkatelineitä ja puutarhakoristeita. 1950 -luvulla yhtiö otti tuotantoon sähkökynttiläjalat. Nykyään Gnosjö Konstsmide on kansainvälisesti menestyvä yritys joka valmistaa ja myy joulukoristeita sekä puutarhan ulkovalaisimia koko Euroopassa.

Tuotevalikoima sisältää pylväsvalaisimet, pilarivalaisimet ja ulkoseinävalaisimet sekä muutamia kattovalaisimia. Valikoimaan kuuluu sekä perinteisempiä pihapiirin valaisimia että nykyaikaisempia moderneja valaisimia. Uusissa valaisimissa hyödynnetään ympäristöystävällistä ja energiatehoasta LED-tekniikkaa.


Verkkokaupasta Konstsmide perinteiset ja modernit ulkovalaisimet, pylväät ja seinävalaisimet. Tuotemerkkejä Monza, Parma, Firenze, Vega, Modena, Gemini, Trieste, Trento, Milano, Rigel