Valaisimet sähkötarvikkeet LED valot verkkokauppa > Ketonen - ulkovalaisimet | Kirjaudu sisään

 

Verkkokaupasta saat kaikki sähkötarvikkeet ja valaisimet nopeasti ja luotettavasti. Tilaamasi tarvikkeet: valaisimet, lämmittimet, pistorasiat ja kytkimet, kaapelit, lamput löytyvät ´Tilauksen seuranta´ linkin kautta.

 

Ketonen - ulkovalaisimet

Toimittaja Ketonen

Ketonen Oy on suomalainen valaisimien valmistaja ja maahantuoja. Ketonen suunnittee, valmistaa ja markkinoi koteihin ja julkisiin tiloihin soveltuvia laadukkaita ja energiatehokkaita valaisimia. Hyvä valaisin kestää aikaa ja luo ympäristöstä viihtyisän ja turvallisen.

Ketosen valikoimaan kuuluu perinteisiä pihapiirin valaisimia. Valaisimet ovat laadukkaita ja kestäviä ja suunniteltu Pohjoismaiden koviin sääolosuhteisiin. Lisäksi valikoimiin kuuluu muutama uudempi valaisin kuten suosittu Lumo seinävalaisin ja Lumo pylväsvalaisin.

Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu Raita saunavalaisimet. Raita-saunavalaisin on laadukas ratkaisu saunan tunnelmalliseen ja turvalliseen valaistukseen. Vankka kokemus ja osaaminen valaisimien valmistuksesta sekä intohimo tuotekehitykseen takaavat sen, että Ketonen Oy pystyy tarjoamaan asiakkaille turvallisia, laadukkaita ja helposti asennettavia valaisimia.


Ketonen pihapiirin perinteiset ulkovalaisimet Kastehelmi, Valohelmi, Villihelmi, Lumo, Albatrossi ja Raita saunavalaisimet verkkokaupasta