Valaisimet sähkötarvikkeet LED valot verkkokauppa > Devi - lämmityskaapelit | Kirjaudu sisään

 

Verkkokaupasta saat kaikki sähkötarvikkeet ja valaisimet nopeasti ja luotettavasti. Tilaamasi tarvikkeet: valaisimet, lämmittimet, pistorasiat ja kytkimet, kaapelit, lamput löytyvät ´Tilauksen seuranta´ linkin kautta.

 

Devi - lämmityskaapelit

Toimittaja Devi

Devi perustettiin Kööpenhaminassa, Tanskassa, vuonna 1942. Tänään DEVI on Euroopan johtava sähkölämmitystuotemerkki ja sillä on alalla merkittävä markkinaosuus. Euroopan ulkopuolella DEVIllä on edustus mm. Kanadassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. 1.1.2003 alkaen DEVI ollut osa Danfossia, Tanskan suurinta teollisuuskonsernia.

DEVI tarjoaa korkealaatuisia sähkölämmitysjärjestelmiä. Devi tuotteita ovat lattialämmityskaapelit, lattialämmitysmatot, pinnalliset lämmitysjärjestelmät ja eristyslevyt sekä lämmityksen ohjausjärjestelmät ja termostaatit. Devi palvelee asiakkaitaan tarjoamalla laadukkaat tuotteet markkinoiden parhaalla takuulla. DEVI warranty kattaa vaihto lämmityskaapelin tai lämmitysmaton lisäksi myös kohtuulliset asennuksen ja lattiamateriaalien kustannukset - jopa 20 vuoden ajan!


Verkkokaupasta Devi laadukkaat lattialämmityskapelit, saneerauskaapelit, lämmitysmatot ja termostaatit